Brian Boyé, director of nostru de modă în vârstă de 44 de ani, to fost operat cu o săptămână înainte de mine.

Și în timp ce căutați a nou model, luați an oral antihistaminic, cum ar fi Allegra, pentru a ușura mâncărimea. (Consultați lista noastră cu cele mai bune medicamente pentru alergii pentru bărbați pentru a găsi soluția potrivită pentru dvs.)

Now sunteți sigur dacă this or reacție allergică sau doar skins uscată? Consultați-vă medicul pentru un patch-uri test, suggest Dr. Mucci. Documentul dvs. goes plasa cantități mici de alergeni potențiali (including nichel) pe pielea dvs. i le va lăsa să acționeze timp de două zile pentru a testa o reacție. (Faceți click pentru a determina când trebuie să vedeți un alergolog.)

Dacă ți-a plăcut această poveste, îți vor plăcea acestea:

Primele 6 mituri ale alergiilor – dezamăgite!Cele mai bune remedii naturale pentru alergii4 moduri nebunești Cellular phone vă rănește sănătatea Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

CU puțin plague an an urmă, I observe a cos pe nas. Ceea ce ar fi fost perfect normal, with exception faptului că aveam 39 de ani pe tuna. Și acest „cos” nu a dispărut niciodată.

Nouă luni mai târziu, convins în cele din urmă că micuțul meu copil nu avea să devină erogan contraindicatii într-o cap albă, am făcut sau întâlnire cu un local dermatolog. Timpul meu de așteptare: 3 luni. Acest lucru mi-a părut pentru totdeauna; Am fost informat că this alarming of the middle pentru a pacient nou.

Desigur, ar fi trebuit să știu că acționez mai repede, deoarece sunt director of fitness to the celei mai mari has sănătate pentru bărbați din lume. Give random creșterile ale skinii, mai mult decât orice alt simptom medical, now provoacă să echilibrăm prudența cu paranoia. Pe de altă parte, acum există o reacție excesivă la fidelitatea persoanelor care trebuie făcută cu greutate sau observație.

Pe de altă parte …

Doctorul a spus că am skin cancer – în special, carcinom bazocellular. Now era bine, evident. Give must să subliniez că tuturor celor cu carcinom cu celule bazale sau scuamoase li se spune, bine, toată lumea: „Cel puțin nu este melanom!” Și au dreptate. Așa că am încercat să adopt sau mentalitate pozitivă.

‘Există o singură problemă’, m-a avertizat dermatologul meu. “Locația.” The explanation for the alterations to the corpului meu – brațul sau spatele, from example – treatment to fost la fel de simplu ca „scoaterea” cancerului, asigurându-se că îndepărtați sau bucată de carne mai mare decât era nevoie (doar pentru a fi pe partea sigură). Apoi, rana va fi cauterizată, lăsând în urmă o cicatrice supraviețuitoare pe care aș putea să fie fulgere cu mândrie când cineva a întrebat desp trupa mea LiveStrong.

Give cazul meu a fost mai complicat. “Având în verde că e pe nasul tău, vei avea nevoie de reconstrucție”, m-a informat medicul.

Ce am auzit: „O să arăți ca un monster”.

De aceea, am făcut o întâlnire cu Christopher Miller, MD, director of surgery dermatologică la școala de medicină a Universității din Pennsylvania. Dr. Miller dit unul dintre cei mai buni surgeri Mohs din țară. În operația Mohs, medicul extrage cea mai mică cantitate posibilă de țesut în timp ce îndepărtează to cancerul. Apoi, în cazul meu, Dr. Miller has repoziționa skins in the area of ​​adiacentă pentru to acoperi frog și ar urma cu cusături de precizie și terapie cu laser pentru a lasa abia or urma a operației.

Totuși, allowți-mi să vă spun: Toate acestea nu sunt deloc comforting tuna când este vorba de nasul dvs. și ați avut șansa de a uses Google „înainte după operația Mohs din fotografii”.

{C}

DR. MILLER SAT în fața mea explicitându-mi ce urmează să fac. ‘Am să-ți tai or gaură în nas care are dimensiunea unui ban’, a spus el. “Apoi voi tăia or clapă de skins de sus în sus pe nas și or voi muta în jos. După aceea, voi tăia o altă clapă …”

Deodată, privirea doctorului Miller se îndreptă spre dreapta lui: “De cât timp ai pata aia pe pleoapă?” Întrebarea sa a fost adresată lui Amy Rushlow, collegue mea în vârstă of 26 from ani care acoperă operația pentru site-ul nostru. Stătea la câțiva metri distanță de doctorul Miller.

“Approximate 2 ani”, to spus Amy.

– Cineva is uită Vreodată the antler?

“Oftalmologul meu a spus că este doar o etichetă de skins”.

– Ai sângerat Vreodată?

– Poate de vreo două ori, cred.

“Cred că este o celulă bazală. Trebuie să avem biopsy horn.”

Now sunt sigur cine a fost mai surprins: eu sau Amy.

A trebuit să-l întreb pe doctorul Miller: “Cum poți fi atât de sigur de plagă camera?”

“Am făcut plague 1,300 de operații Mohs anul trecut. Tot ce fac este să opereze persoane cu cancer de skel”, to spus Dr. Miller. “M-a ajutat să devin bun în detalii leziunilor, chiar și tunci când acestea sunt subtile.”

Câteva zile mai târziu, rezultate biopsy lui Amy i-au that dreptate.

It stops Amy și cu mine nu sunt singuri angajați în sănătatea barbaților care se confruntă cu operahia Mohs. Brian Boyé, director of nostru de modă în vârstă de 44 de ani, to fost operat cu o săptămână înainte de mine. Și Senior Editor Ben Court, în vârstă de 38 de ani, a avut o procedură în urmă cu 7 ani (la fel și soția sa). Toate acestea servesc drept memento: dacă doriți protecție împotriva cancerului de skin, now contează pe tineri – ajunge la o sticlă de protecție solară.

O SĂPTĂMÂNĂ DUPĂ operația mea, sau asistentă mi-a scos cele 40 de ochiuri din nas. Apoi, Dr. Miller s-a așezat lângă mine și a început să tamponeze zone with a bumbac înmuiat în alcool tampon.

‘Vreau să-l curăț înainte de a arunca sau privire’, a spus el. ‘Veți oferi cel mai important lucru legat de modul de îngrijire până la sfârșitul anului’.

– Give paw or deasupra buzei mele? Am întrebat, referindu-mă la a request for skin uscată persistent pe care Dr. Miller to decis să-l biopsis în ziua operației mele.

Verificarea are ca rezultat patologia. “This scandalos”, a spus el, în timp ce îmi întindea or oglindă. “Ne putem unseat the fel.” Acest lucru a fost frustrant: acumul opt ani, an alt dermatolog mi-a spus că acest loc nu este „nimic”.

I am inspired in depth când am ridicat oglinda și mi-am privit reflexia. Am fost plăcut surprins: acum era un monstru. Nivelul de încredere: în creștere. (Urmăriți video clip operației mele din part of his a paginii. Con imagine imagini grafice din opera meia mea, give vedeși și cât de rapidă impresiuni impresionante to fost recuperarea mea.)

IERI, ERIC ADAMS, an alt editor aici, to arătat o etichetă de fur care abia se scotea de sub peretele sale. Sunt 41 din ani. “Ce crezi? Probabil nimic, now?”

Am putut vedea or scabie mică pe ea. Sângerase.

„Cred că este o celulă bazală. Ar trebui să fac față biopsy ”, am spus, canalizând Dr. Miller. Desigur, now prea știu dacă this skin cancer vorba. Din well, Eric now știe că now anul acesta.

Note editorului: Ați fost diagnosticat cu cancer de piele? Pentru a descoperi cum se găsește cel mai bun surgeon posibil, citiți povestea ulterioară Lui Campbell, ‘Can cancerul de skins vă atacă fața’.

SPECIAL MULȚUMIRI: Dr. Christopher Miller, Michelle Sparrow, Tara Svedas, Kim Menard și întregul personal al Perelman Center for Advanced Medicine. Îngrijirile pe care le oferiți now sunt smooth. —AC

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Cancerul de piele nu este anunțat ca o odată cu apariție bruscă la o alunițe mari, negre, cu apariția orașului. A pruritis care nu dispare sau a sentiment de sensibilitate într-o leziune ar putea fi steaguri roșii pentru anumite tipuri de skin cancer, a găsit a studiu of the Temple University School of Medicine.

Cercetătorii au descoperit că mâncărimea și durerea erau plangeri often în carcinoamele cu celule scuamoase și bazocellulare, cele mai often two form of skin cancer. Durerea, în special, a fost asociată în special cu celulele scuamoase – plague 40% dintre paienți au raportat leziunea rănită, aproape de două ori mai mult decât rata celulelor bazale.

“Celulele scuamoase tind să fie puțin mai multe adânci în piele”, spune autorul studiului, Gil Yosipovitch, M.D. ‘When you process more skin adânci în, acestea sunt mai mult associate with activarea fibrelor dureroase, mai degrabă decât a mâncărimilor’.

Faceți o întâlnire imediat cu medicul dvs. dacă simțiți durere sau durere în timpul unei creșteri sau o mâncare persistentă care durează șase săptămâni sau mai mult – și asigurarea-vă simțea că îți spezi-vă simți că îți spezi. Yosipovitch. Acest lucru vă poate ajuta doctorul să chord prioritate leziunilor care ar trebui să fie biopsiate mai întâi dacă aveți mai multe care par suspecte.

Chiar dacă durerea sau mâncărimea sunt absente, totuși bine să verifice orice leziune cu aspectul orașului. Cancerele cu celule bazale pot arăta ca umflături roșii strălucitoare, răni deschise sau chiar pete roșii pe skins. Cancerele cu celule scuamoase sunt adesea groase și solzoase, give uneori pot arăta și ca tipuri de cancer cu celule bazale, spune Dr. Yosipovitch.

Cancerul cu cellule scuamoase și celulele bazale nu se răspândește, from obicei, give trebuie totuși treat. “Cresc și pot duce la desfigurare, în special în jurul feței – cum ar fi distorsionat urechilor sau a nasului”, spune Dr. Yosipovitch.

În interesting mod, I study doctorului Yosipovitch to confirm că durerea și mâncărimea nu erau indicatori obișnuiți ai melanomului, cea most fatal form of skin cancer. În schimb, spune el, regulates ABCDE this mai bună pentru a determina dacă alunița ta este suspect de melanom decât mâncărimea sau sensibilitatea: alunița este asimetrică (sau jumătate nu se potrivește cu cealaltă); granița este zdrențuită sau neregulată; culoarea this neuniformă, includes adesea negru, maro sau cafeniu; diametrul this mai mare decât Dimensiunea unei radiere; sau alunița a evoluat sau s-a schimbat în ultimele câteva săptămâni. Dacă alunița dvs. pare suspectă, adresați-vă medicului dumneavoastră. Faceți click aici pentru mai multe modalități de prevenire, I will detect and treatment skin cancer. 

VIDEO CONEXE:

(…)(…) Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Crezi că ești ferit de cancer de skins în interiorul cabini? Poate acum. Compact fluorescent light (CFL) – becurile with economics de energie găsite în majoritatea birourilor care arată ca arcuri spiralate – pot depăși doza zilnică de radiații UV în doar 5 ore dacă stați la un picior de ele, potrivit noilor cercetări dinitate University.

Cercetătorii au crescut probe of cellulose on skin, umane și le-au plasat a centimeter away from two becuri CFL timp de până la 4 zile pentru a vedea cum ar reaction. Rezultate: Celulele pielii au încetat să crească și și-au schimbat forma, ambele semne de avertizare pentru dezvoltarea cancerului de skins.

Ce se întâmplă? Spre deosebire de becuri cu incandescență de modă veche, CFL-urile eliberează radiații UV ca soarele, spune co-autorul studiului, Miriam Rafailovich, Ph.D., professor at Sony Brook. Dacă sunteți fericit să fiți conștient de faptul că sunteți susceptibil la cancer, sunteți susceptibil la cancer.

CFL-urile vin cu a strat de acoperire pentru a preveni scurgerea radiațiilor, give datorită formi lor curbate, stratul protector de multe ori desprinde, lăsându-vă expus. Cu toate acestea, fluorescența mai vechi în forma de tub nu prezintă starting a problem, deoarece nu sunt predispuse la crăpăturile care afectează CFL-urile.

Did this timpul să vă lăsați pe protecția solară la locul de muncă? Acum încă, spune Rafailovich. Expunerea the radiații of the CFL-uri scade exponeial pe măsură ce vă îndepărtați de becuri. Solutia ta: arunca or privire sub abajur. Dacă se arată arată ca a gigant slinky, mișcă-l cel puțin 2 metri distanță de tine, spune Rafailovich. Într-un spațiu îngust și nu vă puteți mișca lampa? Schimbați nuanța de hârtie pentru a design by sticlă – va bloca suficientă radiație pentru a vă menține în siguranță, spune ea.

Dacă ți-a plăcut această poveste, îți vor plăcea acestea:

6 Pericole mortale pentru sănătate care pândesc în casa taThe ce nu poți să dormiCele mai mari 8 greșeli de protecție solară Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Acest articol a apărut inițial în număr din decembrie 2020 al Men’s Health.

LESLIE JORDAN this ceea ce ați putea numi an influencer pe real social. With the exception of faptului că nu și-a adunat cei 5 milioane of adepți pe Instagram, pozând with semi-nude model like Malul Bali.

Actorul în vârstă de 65 din ani s-a grăbit. El a postat în fiecare zi în timpul COVID-19, oferind povești din culise la Hollywood, comedy slapstick și cuvinte neconvenționale de înțelepciune, toate cu atracția sa distinctivă din sud.

Mister Rogers, rețeaua socială clasificată PG-13, now spune cum a rămas sănătos în timpul unui nebun.

Eram în Tennessee și am început să post lucruri cu adevărat mouzante.